Workshopit

Core & Käsilläseisonta 2h

Ohjaaja: Irinja Tenkari

Tässä kahden tunnin työpajassa keskitymme ensimmäisen tunnin aikana erilaisiin keskivartaloa ja yläkroppaa vahvistaviin harjoituksiin, joista on hyötyä mm. käsilläseisonnan harjoittelussa.

Toisen tunnin aikana keskitymme käsilläseisonnan harjoitteluun. Teemme käsilläseisontaan valmistavia harjoitteita, harjoittelemme seinän kanssa sekä, harjoittelijoiden tason mukaan, myös ilman seinää.

Kenelle työpaja sopii?

Työpaja sopii erinomaisesti joogan harjoittajille, jotka haluavat lisätä tämän haastavan asennon asana-harjoitukseensa sekä saada uusia ideoita keskivartaloa vahvistaviin liikkeisiin. Työpaja sopii myös kenelle tahansa käsilläseisonnan harjoittelusta innostuneelle!

Tarvitseeko minun osata jo tasapainotella käsilläseisonnassa osallistuakseni?

Työpajaan tullaksesi sinun ei tarvitse osata käsilläseisontaa. Kurssi on suunnattu aloittelijoille ja jo hieman käsilläseisontaa taitaville osallistujille.  

Kolmen tunnin Total Yin® -harjoitus

Ohjaaja: Jouni Hallikainen

Total Yin® -harjoitus on pitkän kaavan treffit itsesi kanssa. Kolmen tunnin aikana on mahdollisuus nauttia yinjoogasta täysin siemauksin ja ottaa vastaan sen anatomiset sekä meditatiiviset hyödyt. Lisäksi harjoitus täydentyy taolaisen filosofian ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen opeilla sekä päättyy äänimaljojen rentouttavaan syleilyyn.

Kohti mielen ja sielun maisemaa joogan ja mentaalivalmennuksen avulla

Ohjaaja: Kirsi Tikka

Tässä työpajassa keskitymme joogan ja mentaalivalmennuksen keinoin löytämään oivalluksia ja avaimia vietäväksi jokapäiväiseen arkeemme.

Jokainen meistä etsii samoja teemoja: merkityksellisyyttä, rauhoittumista, iloa, onnea ja sitä tunnetta että minä riitän.

Joogaharjoitus auttaa meitä asettumaan fyysiseen kehoomme ja hengityksen rytmittäminen auttaa pysähtymään "hetkeen". Somaattisten harjoitteiden kautta laskeudumme pintaa syvemmälle ja voimmekin käyttää mielikuvaa kokemuksellisesta joogaamisesta, kun pääsemme lähemmäksi sydämen taajuutta mielen tasolta, sekä tutkien tilaa joka jää liikkeen ja pysähtymisen välille.

Muina työvälineinä on itsemyötätunto ja mindfulness- harjoitteet.

Osallistuaksesi tunnile sinun ei tarvitse osata mitään. Utelias mieli riittää.


Chakra-workshop

Ohjaaja: Terhi Palminen

Chakrat ovat kehossamme olevia energiakeskuksia, jotka vaikuttavat hyvinvointiimme monella tasolla. Jokaisella chakralla on oma tehtävänsä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Työpajassa tutustutaan chakroihin teoriaosuuden jälkeen asanaharjoituksen ja meditaation kautta. Työpaja sopii joogaoohjaajille ja jo jonkin verran joogaa harjoittaneille joogeille, jotka ovat kiinnostuneita joogaharjoituksen "pintaa" syvemmästä ulottuvuudesta.