Joogaohjaajille ja aktiiviharrastajille

WORKSHOPIT

 Perjantaina 23.8. klo 17-20

Magnus Appelberg
Astangajoogaopettaja, Rebalancing-kehoterapeutti

Miten kannamme ja liikutamme kehoamme, lähtee ihanteellisesti lonkan koukistajan (Psoas) aktivoinnilla. Sulava liike ja vahvat asanat saavat tukea tästä lihaksesta ja harjoituksesta tulee helppo ja vaivaton. Liian usein Psoakseen on kerääntynyt kroonista jännitystä ja kiristystä, joka haittaa koko kehollista ilmaisua ja tuntuu mielessä turhana huolena ja stressinä. Tule mukaan tähän workshoppiin tutkimaan, miten voit vapauttaa ydintäsi parempaan toimintaan. Psoaksen lisäksi tulemme löytämään muitakin ryhdin ja liikkeen kannalta keskeisiä kehollisia teemoja. Kun ymmärrät nämä teemat, pystyt soveltamaan ne omaan harjoitukseesi sekä opettamaan niitä oppilaillesi. Tule päivittämään tietosi ja osaamisesi!

Lauantaina 24.8. klo 18.-20.30

Terhi Palminen
E-RYT500, Advanced certified Jivamukti yoga teacher, Team Yogobe

Chakrat ovat kehossamme olevia energiakeskuksia, jotka vaikuttavat hyvinvointiimme monella tasolla. Jokaisella chakralla on oma tehtävänsä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Työpajassa tutustutaan chakroihin teoriaosuuden jälkeen asanaharjoituksen ja meditaation kautta. Työpaja sopii joogaohjaajille ja jo jonkin verran joogaa harjoittaneille joogeille, jotka ovat kiinnostuneita joogaharjoituksen "pintaa" syvemmästä ulottuvuudesta.

Sunnuntaina 25.8. klo 8.30-11.00

Terhi Palminen

E-RYT500, Advanced certified Jivamukti yoga teacher, Team Yogobe

Työpajassa valmistamme kehoa käsitasapainoihin ja inversioihin monipuolisin harjoittein (kehonpainoharjoittelu, ranteiden vahvistaminen, core, lapatuki, liikkuvuus jne.). Asanoista tehdään useita erilaisia variaatioita, joten jokainen joogi voi soveltaa harjoituksia omiin taitoihinsa ja voimiinsa sopiviksi. Keskitymme turvallisiin tekniikoihin ja käytämme aikaa erilaisiin apuharjoitteisiin, jotka hiljalleen vievät kohti varsinaista asanaa. Usein matka on paljon mielenkiintoisempi kuin päämäärä!

Työpaja sopii jo jonkin verran jotakin dynaamista joogan muotoa harjoittaneille ja esim. kehonpainoharjoittelua harrastaville.

Paikkoja rajoitetusti - 

ilmoittaudu mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset workshoppeihin alla olevalla lomakkeella.