Terhi Palminen

Terhi on kokenut joogaopettaja Joensuusta. Hän on toiminut ryhmäliikunnan parissa reilusti yli kaksikymmentä vuotta opettaen monenlaisia tunteja tanssista kehonhuoltoon. Jooga kulki pitkään Terhin elämässä mukana vain omana harjoituksena, mutta nykyään opetus painottuu nimenomaan joogan opetukseen.

Joogassa Terhiä kiehtoo sen moniulotteisuus, fyysisen ja henkisen puolen yhdistäminen ja se, kuinka jooga ulottuu kaikille elämän osa-alueille. Asanaharjoituksessa Terhiä kiehtoo eniten vinyasatyyppinen harjoitus. Hengityksen ja liikkeen yhdistämisessä on uskomaton voima! 

Opettajana Terhi pyrkii olemaan johdonmukainen, selkeä ja kannustava. Joogaopettaja ei ole koskaan valmis ja Terhi pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään joogina ja joogaopettajana osallistuen säännöllisesti koulutuksiin ja opiskellen itsenäisesti.

Jooga on vienyt Terhiä sekä opiskelemaan että opettamaan ympäri maailmaa ja hänen tärkeimpiä opettajiaan ovat mm. Sharon Gannon, David Life, Alanna Kaivalya, Yogeswari, Jeffrey Cohen, Emma Henry, Julie Martin, Emil Wendel ja Gary Carter. 

Terhi viettää vuosittain aikaa Intiassa ja on käynyt siellä myös Bollywood-tanssinohjaajakoulutuksen. Myös Bollywoodista on pieni maistiainen festivaaleillamme.

E-RYT500, Advanced certified Jivamukti yoga teacher, Team Yogobe

www.terhipalminen.com