Infoa

TUNTIEN MAKSAMINEN JA RANNEKKEEN VAIHTAMINEN: Lippu.fi palvelusta ostetut liput voi vaihtaa rannekkeisiin lähempänä ilmoitettuna ajankohtana Kuntokikassa (Nurmeksentie 4) tai ensimmäiselle tunnille saavuttaessa. Rannekkeita on myynnissä nyt myös Kuntokikassa. Tällöin maksu onnistuu myös ePassilla, Smartumeilla ja muilla liikuntaseteleillä. Workshopit maksetaan Kuntokikassa ja yksittäiset tunnit tasarahalla (vain käteinen) tunnille saavuttaessa.

TUNNEILLE SAAPUMINEN: Suosittelemme liikkumista jalan tai pyörällä. Joensuussa on saatavilla myös kaupunkipyöriä. Hotelli Kimmelistä löytyy maksullisia parkkipaikkoja, Ilosaaressa pysäköinti 2h kiekolla (paikkoja rajallinen määrä) ja Kuntokikassa maksuton ja rajaton pysäköinti (paikkoja runsaasti). Pyrithän saapumaan tunneille ajoissa.

MITÄ TARVITSET MUKAAN? Tunneille tarvitset oman maton ja joustavan vaatetuksen. Loppurentoutuksia varten voit halutessasi ottaa mukaan huovan. Huomioithan, että sään salliessa osa tunneista on ulkona. Sään ollessa huono kaikki tunnit pidetään sisätiloissa lukuun ottamatta metsäjoogaa, joka on säästä riippumatta ulkona. Käteistä rahaa kannattaa varata myös mukaan, jos haluat ostaa erilaisia tuotteita ja välipalaa!

VESIPISTEET ja WC:t löytyvät Hotelli Kimmelistä ( Sirkkalan puisto), Kerubista ( Ilosaari) ja lisäksi SUIHKUT Kuntokikasta (Nurmeksentie 4).

MAJOITUS: Yhteistyökumppanimme majoitustarjous hotelli Kimmelissä, katso hinnasto. 

RUOKAILUT: 24.8. Lauantaina Kerubissa kasvisbrunssi klo 10.30 ja 13.30. Hinta rannekkeella 19€ sekä hotelli Kimmelin ravintola Fransmanni on avoinna koko viikonlopun ajan. Hotelli Kimmelissä on myös kahvilapalvelut viikonlopun ajan.

HUOM! Sunnuntain Jooga Nidran ohjaa ennakkotiedoista poiketen Sanna Tuunainen ja sunnuntain äänimalja pidetään salissa.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ SAATTAA OTTAA KUVIA TUNNEILTA. TUNTEJA EI SAA TALLENTAA. 


Tapahtumapaikat


Kuntokikka sali 1 ja 2

Nurmeksentie 4, 80100 Joensuu

Joensuu Areena 

Mehtimäenaukio 2, 80110 Joensuu


Ilosaari / Kerubi-sali

Siltakatu 1, 80100 Joensuu


Sirkkalan puisto / Hotelli Kimmel sali 1 ja 2

Itäranta 1, 80100 Joensuu


Taidemuseo

Kirkkokatu 23, 80100 Joensuu