Infoa

Infosivua päivitetään!

 Saavuthan paikalle terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta. Kädet pestään/desinfioidaan saleihin mennessä. Tapahtumaan myydään ainoastaan koko viikonlopun rannekkeita, jotta tiedämme etukäteen osallistujamäärän. Näin pystymme huomioimaan tarvittavat toimenpiteet ja huolehtimaan turvaväleistä. Tehdään yhdessä Joen Joogafestivaaleista turvallinen ja mahtava viikonloppu!


TUNTIEN MAKSAMINEN JA RANNEKKEEN VAIHTAMINEN: Ranneke ostetaan Lippu.fi palvelusta. Hinnastosta löytyy linkki suoraan lipunmyyntiin. Ostetut liput voi vaihtaa rannekkeisiin lähempänä ilmoitettuna ajankohtana Kuntokikassa (Nurmeksentie 4) tai ensimmäiselle tunnille saavuttaessa.

TUNNEILLE SAAPUMINEN: Suosittelemme liikkumista jalan tai pyörällä. Joensuussa on saatavilla myös kaupunkipyöriä. Hotelli Kimmelistä löytyy maksullisia parkkipaikkoja ja Kuntokikassa on maksuton ja rajaton pysäköinti (paikkoja runsaasti). Pyrithän saapumaan tunneille ajoissa.

MITÄ TARVITSET MUKAAN? Tunneille tarvitset oman maton ja joustavan vaatetuksen. Loppurentoutuksia varten voit halutessasi ottaa mukaan huovan.

VESIPISTEET ja WC:t löytyvät Hotelli Kimmelistä ( Sirkkalan puisto) ja suihkut Kuntokikasta (Nurmeksentie 4).

MAJOITUS: Yhteistyökumppanimme majoitustarjous Hotelli Kimmelissä, tarjous löytyy Hinnasto-sivulta.

RUOKAILUT: Viikonlopun ranneke tulee sisältämään kasviskeittolounaan lauantaina ja sunnuntaina klo 11.30-13.30 välisenä aikana Hotelli Kimmelissä.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ SAATTAA OTTAA KUVIA TUNNEILTA. TUNTEJA EI SAA TALLENTAA. 


Tapahtumapaikat


Kuntokikka sali 1 ja 2

Nurmeksentie 4, 80100 Joensuu


Sirkkalan puisto / Hotelli Kimmel sali 1 ja 2

Itäranta 1, 80100 Joensuu